CQ-Wijzer

U moet de Consumer Quality Index, kortweg CQ-onderzoek, laten afnemen en u weet niet door welk van de geaccrediteerde bureaus u dat het beste kunt laten doen?

Raad & Daad Onderzoek heeft de CQ-wijzer ontwikkeld, een instrument dat vergelijkbaar is met de Stemwijzer (voor een advies op welke politieke partij u zou kunnen stemmen, na beantwoording van een aantal vragen).

U kunt natuurlijk bij alle CQ-meetbureaus een offerte aanvragen, maar het gaat veel tijd kosten om die allemaal op hun merites te beoordelen. Zou het niet efficiënter zijn als u de criteria die u zelf aanlegt bij de keuze van een meetbureau, kunt opgeven aan een onafhankelijke derde, die al die meetbureaus kent en dan te horen krijgt welke twee of drie meetbureaus het beste matchen met die criteria? Dan hoeft u bij alleen die bureaus een offerte aan te vragen. Andere bureaus zouden toch afgevallen zijn, omdat ze onvoldoende aan uw eisen konden voldoen.

Voorwerk alvast gedaan
Raad & Daad biedt nu die mogelijkheid om u veel voorwerk uit handen te nemen. Voor een fractie van de tijd- en dus kosten-investering voor uw organisatie geeft Raad & Daad u een gedegen en onafhankelijk advies!

Gedegen advies
Bijna alle CQ-meetbureaus werken aan de CQ-wijzer mee. Het advies is dus breed georiënteerd en wordt regelmatig geactualiseerd.

Resultaat
Omdat Raad & Daad niet met één bepaald meetbureau geassocieerd wil worden (onafhankelijkheid), zal het advies nooit uit slechts één meetbureau bestaan. Is er echt maar één bureau dat perfect overeenkomt met uw criteria, dan zullen er toch één of twee second-best opties gegeven worden. Bovendien: in gesprek met de geadviseerde meetbureaus moet blijken met welk bureau uw organisatie de beste ‘klik’ heeft; dat kan nooit uitputtend vervat worden in een selectie-instrument als de CQ-wijzer.

Dus bespaar op kosten en tijd, inventariseer uw keuze-criteria waaraan het voor u meest geschikte meetbureau dient te voldoen en dien uw advies-aanvraag vandaag nog in. Neemt u daarvoor contact op met Raad & Daad. Ook voor meer informatie over de werkwijze van de CQ-wijzer staan wij u uiteraard graag te woord!

Wij garanderen u een essentiële plus op uw onderzoek!